ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ - ΣΑΒΒΑΛΑΣ
ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ - ΣΑΒΒΑΛΑΣ
ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ - ΣΑΒΒΑΛΑΣ
Kωδικός bnet135987
Part Number: 960-449-754-5
Δείτε όλα τα προϊόντα ΣΑΒΒΑΛΑΣ
Τιμή Web12,50€
##dic_local_price##
Διαθέσιμο σε 4-10 μέρες

Περιγραφή

Διαθεματικές προσεγγίσεις για όλο το χρόνο, τόμος 2: Χειμώνας

Τα βιβλία της σειράς «Διαθεματικές προσεγγίσεις για όλο το χρόνο» είναι αποτέλεσμα της εργασίας σε δύο τάξεις του Νηπιαγωγείου (κλασικού και ολοήμερου).
Οι συγγραφείς, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο τον σεβασμό της ιδιαιτερότητας κάθε παιδιού, αλλά και της τάξης συνολικότερα, και κατόπιν της επιθυμίας τους να αξιοποιήσουν οργανωμένες εμπειρίες μάθησης στο πλαίσιο ενός ανοιχτού σχεδιασμού, επεξεργάστηκαν και προτείνουν τα θέματα που αναλύονται στα βιβλία της σειράς.
Κάθε θέμα που αναλύεται περιλαμβάνει στοιχεία από όλα τα γνωστικά αντικείμενα (γλωσσική ικανότητα, μαθηματικά, παιδί και περιβάλλον, πληροφορική, δημιουργία και έκφραση), ενώ οι δραστηριότητες που προτείνονται εναρμονίζονται με τους στόχους του ΔΕΠΠΣ και ακολουθούν εξελικτική πορεία, με μικρό βαθμό δυσκολίας στην αρχή που σταδιακά αυξάνεται.
Σκοπός των βιβλίων είναι να προτείνουν ιδέες τις οποίες ο εκπαιδευτικός θα επεξεργαστεί ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του τόπου, της ομάδας και της δικής του ιδιοσυγκρασίας. Οι ιδέες για δραστηριότητες που προτείνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτούσιες είτε προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα των παιδιών είτε, τέλος, ως οδηγός για τον εκπαιδευτικό που θα καθορίσει, με τη σύμπραξη των παιδιών, νέους στόχους και θα σχεδιάσει νέες δραστηριότητες που θα καλύπτουν τους στόχους αυτούς.

ΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΕΛΙΔΕΣ:
384
ΒΑΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ:
0,61 kg
 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
24 x 17 cm
ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ:
Μαλακό
ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
2008
ΗΛΙΚΙΑ:
Από 5 ετών
ΚΩΔΙΚΟΣ:
28074
ISBN:
9789604497546